Het is weer tijd voor een act bijeenkomst. We hebben ervoor gekozen om de toekomst waarin de Achterhoekse maakindustrie terechtkomt te verbeelden en met je daarover in gesprek te gaan.

Ik heb twee experts gevonden die ons daarbij gaan helpen: Wim de Ridder futuroloog en schrijver van de bestseller „de ontdekking van de toekomst” en Egbert Jan van Sol een van de samenstellers van het rapport „Smart industries” waarin de toekomst van de maakindustrie verwoord wordt.

Een toekomst waarbij slimme (ict) verbindingen en de nieuwste productietechnologie het mogelijk maken dat de (individuele) klant snel, op tijd en tegen lage kosten geleverd krijgt door een netwerk van leveranciers die in een keten op een slimme manier samenwerken.

Op een praktische manier gaan we aan de slag. Het worden geen saaie presentaties maar er wordt gekozen voor een interactieve werkvorm die je zal inspireren om nog beter op de toekomst voorbereid te zijn.

Natuurlijk zal er ook ruimschoots de gelegenheid zijn voor het netwerken.

Datum: maandag 10 november
Plaats: ICER, Hutteweg 32 7070AB in Ulft

15.30 uur Inloop bij het ICER
15.45 uur Welkomstwoord door Foppe Atema
16.00 uur “Aan de slag met de toekomst” door Prof. Dr. W.J. (Wim) de Ridder en Prof. Dr. Ir. Egbert-Jan Sol. Afwisselend presentaties, zelf aan de slag en in gesprek met elkaar.
16.45 uur PAUZE
17.00 uur Vervolg “Aan de slag met de toekomst”
17.45 uur Netwerken

Voor wie zich al vooraf wil oriënteren zie:  www.smartindustry.nl Hier kun je ook het rapport smart industries downloaden.

Vanzelfsprekend worden zoals je van ons gewend bent alleen maakbedrijven uitgenodigd. Meld je aan door een bericht te sturen naar [email protected]