Heb veel goeds over onderstaande beurs gehoord, ga er graag met 2 of 3 carpool auto’s erheen.

Forum MaschinenBau FMB Messe 2013 in Bad Salzuflen.

Op 6, 7 en 8 november 2013 vindt in Bad Salzuflen weer de FMB beurs voor toeleveranciers voor de machinebouw plaats. Meer dan 400 beursexposanten laten daar hun producten en diensten zien. Deze beurs bevindt zich in de regio Oostwestfalen-Lippe, tussen Bielefeld en Osnabrück, die met 400 bedrijven en meer dan 80.000 medewerkers een kernregio van de Duitse machinebouw is. Alle productgroepen die voor de ontwikkeling en bouw van machines nodig zijn, zult u op deze beurs aantreffen. Alom wordt de FMB erkend als een prima beurs voor het aangaan en onderhouden van contacten.

Dit jaar zullen de bezoekers niet alleen een overzicht krijgen van het totale toeleverspectrum voor de machinebouw, maar ook een vooruitblik naar de machines van morgen en overmorgen. Het topcluster Intelligente Technische Systemen ontwikkelt met een budget van meer dan € 100 miljoen concepten voor de industriële productie van de toekomst. Deze worden op de beurs gedemonstreerd. Afkijken mag!

Op donderdag 7 november wordt er om 10.00 uur een speciale ontvangst met programma voor Nederlandse bezoekers georganiseerd.

De beursgebouwen liggend aan de A2, zijn makkelijk en snel te bereiken, ook uit Nederland.

Parkeren en toegang is gratis reageer even naar me als je belangstelling hebt om mee te gaan.

Voor meer informatie, zie www.fmb-messe.de