Samen met andere intemediaire organisaties in Oost nederland willen we een reeks van Smart cafe’s gaan opzetten. Een twee maandelijks terugkerend cafe waar ontmoeting rondom het thema smart industry centraal staat.

1 December Smart Café (try out)

Smart Industry dat is een ontwikkeling die doorzet. De vraag waar het om draait is: Hoe doe je dat? Waar begin je en wat heb je nodig? Hoe kom je me de juiste relaties in contact en wat betekent dit voor je de ontwikkeling van je businessplan? Het ACT en Stedendriehoek Innoveert nodigen je van harte uit voor het Smart Café die de praktijk centraal stelt. Dit Smart Café beschouwen we als een try out, op basis we bepalen of we dit vaker gaan doen.

Datum: 1 december 2015
Locatie: Oude Broodfabriek, Lijmerij 23, 7201 Zutphen (achter NS station Zutphen)
Tijd: Ontvangst 16.45 uur, aanvang 17.00 uur, einde 19:00 uur.
Wij zorgen voor versnaperingen.

Van het Smart Café worden videopnamen gemaakt, die later worden uitgezonden door Regio8 en geplaatst zullen worden op diverse internetfora.
Het Smart Café start met een presentatie door Alfred Uytdewilligen van IF Adamas. Alfred ontwikkelt en begeleidt innovatieve productontwikkeling, zoekt geschikte partners en stroomlijnt de seriematige produceerbaarheid van nieuwe producten. Zo betrekt hij de klanten bij de ontwikkeling van de nieuwe Achterhoekse 3D printer DDDrop.
In het tweede deel van het programma staat een bedrijf centraal dat graag Smart wil werken en daarbij graag hoort wat de opties zijn. Een panel van deskundigen vraagt deze ondernemer het hemd van het lijf over het bedrijf, het product, het proces en de markt. En ook de ondernemers in de zaal zijn van harte uitgenodigd hierover mee te denken.

Heb je interesse om deze sessie bij te wonen, laat het ons weten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]